Skip links

Cafetaria

Afhaal- en bezorgservices in de buurt

Afhaal- en bezorg- services in de buurt

De cafetaria van De Lindeboom Vlodrop biedt je een ruime keuze uit verschillende snacks, menu’s, bigburgers, wereldfrites, frisdranken en sauzen. Of je nu zin hebt in een frietje zuurvlees, een portie bitterballen of een compleet menu, bij De Lindeboom Vlodrop ben je aan het juiste adres.
Dankzij onze afhaal- en bezorgservices in omgeving Roerdalen en Roermond bieden we je de mogelijkheid om online een bestelling in onze cafetaria te plaatsen. Je kunt vervolgens je bestelling afhalen of laten bezorgen. Let er wel op dat we alleen bezorgen wanneer je online een bestelling plaatst. We sturen onze bezorgers graag veilig op pad waardoor ze geen contant geld bij zich hebben.

Cafetaria

Bestel gemakkelijk en snel online!

Heerlijk eten

Afhalen in Vlodrop

Woon je in de buurt? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om je bestelling bij ons af te halen. Wil je liever niet wachten en er zeker van zijn dat je snel geholpen wordt? Plaats dan eenvoudig en snel je bestelling op onze website. Wij zorgen er vervolgens voor dat je eten klaar staat op het door jou aangegeven tijdstip. Betaal na het plaatsen van je bestelling veilig en snel online met iDEAL. Zo kun je snel genieten van je bestelling.

De cafetaria van De Lindeboom Vlodrop vind je aan de Markt 18, 6063 AD te Vlodrop. We hopen je snel te mogen begroeten!

Gemakkelijk

Bezorgd in
de buurt

Heb je geen zin om de deur uit te gaan en ben je op zoek naar een snackbar in de buurt met bezorgmogelijkheden? Plaats dan eenvoudig je bestelling op onze website. Wij zorgen ervoor dat het eten wordt bezorgd op het door jou aangegeven tijdstip en adres. Plaats direct online je bestelling en betaal veilig met iDEAL. Zo hoef je tijdens het bezorgen niets meer af te rekenen en kun je snel genieten van je bestelling.

On Tour

Huur ons in voor feesten en partijen

Naast onze cafetaria beschikken we ook over een frietwagen waarmee we je graag van dienst zijn op al je feesten en partijen. Zo gaan je gasten met een goed gevulde maag huiswaarts en hoef jij je geen zorgen te maken over het doen van de boodschappen en het bereiden van een maaltijd. Wil je ons inhuren en gebruikmaken van onze frietwagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Meest gestelde vragen

FAQ

Wij zijn dinsdag & woensdag geopend van 16.00 tot 21.00 uur en van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

Jazeker kun je bij ons parkeren. Zowel naast als tegenover onze cafetaria is er voldoende parkeergelegenheid.

Ja, op onze menukaart vind je diverse vegetarische snacks zoals een vegetarische bamischijf, kaassoufflé. Ook onze burgers, schnitzels en salades zijn vaak vegetarisch verkrijgbaar, vraag ons personeel naar de mogelijkheden.

De Lindeboom bezorgt in de volgende plaatsen binnen de gemeenten Roerdalen: Vlodrop, Herkenbosch en Melick. Kom je uit Roermond en wil je een bestelling  plaatsen? Ook dat is in veel gevallen mogelijk. Voer je postcode in op onze bestelwebsite en kom erachter of we ook bij jou langskomen