Skip links

Over ons

Passie voor gezelligheid en heerlijk eten

In de prachtige gemeente Roerdalen vind je diverse geluksplekken. De Lindeboom Vlodrop is er wat ons betreft zeker één van. In onze brasserie kun je in een ontspannen sfeer eten, drinken en genieten. De ontspannen sfeer is onder andere te danken aan de eigenaren Ed en Jácky en hun team aan horecatoppers. Wanneer je een bezoek brengt aan De Lindeboom Vlodrop zul je de passie voor gezelligheid en lekker eten zelf ervaren.

Brasserie & Cafetaria

Twee werelden gecombineerd

Vanaf januari 2023 runnen Ed en Jácky samen De Lindeboom. Zij hebben hun krachten gebundeld om van De Lindeboom een nóg leukere zaak te maken. Dit kun je terugzien aan de nieuwe gerechten die aan de menukaart zijn toegevoegd. Daarnaast kun je vanaf heden genieten van diverse cocktails, speciaal biertjes en lekkere borrelplanken.

Naast de brasserie hebben ze ook een eigen cafetaria waar je terecht kunt voor heerlijke frites en snacks. Bij zowel de cafetaria als brasserie kun je online bestellen. Heb je een keer geen zin om te koken? Dan kun je de gerechten van De Lindeboom ook bij je thuis laten bezorgen.

We weten zeker dat je jezelf snel in de vernieuwde brasserie thuis zult voelen. Het team van De Lindeboom heet je van harte welkom!