Skip links

On Tour

Huur ons in voor feesten en partijen

Organiseer je binnenkort een feestje? Zie je het niet zitten om uren in de keuken door te brengen en je gasten zelf te bedienen? Huur ons dan in. Zowel met onze brasserie als met onze cafetaria gaan we graag On Tour.

Of je nu binnenkort een bruiloft, jubileumfeest, kraamfeest of babyborrel organiseert, we denken graag met je mee. Neem contact met ons op zodat we vrijblijvend de mogelijkheden kunnen bespreken.

Brasserie

Lokale cateringservice

Wil je onze bourgondische en gezellige brasserie inclusief catering naar een door jou gekozen locatie halen? Dat kan! We komen graag met onze brasserie bij je langs. Zo weet je zeker dat je gasten gedurende het feestje op z’n tijd genieten van onze tapas catering. En daarnaast scheelt het je zelf een hoop werk.
Jij hoeft je namelijk geen zorgen te maken over het doen van de boodschappen en het bereiden van hapjes. Als cateraar ontzorgen we je graag. Wil jij graag gast zijn op je eigen feestje en genieten van alle mensen die je liefhebt om je heen? Of wil je een goed verzorgde lunch tijdens je vergadering of teamdag en ben je op zoek naar catering in de buurt? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden met je kunnen bespreken.

Cafetaria

Luxe frietwagen bij jouw op locatie

Organiseer je binnenkort een feestje en wil je jouw gasten voorzien van een warme maaltijd? Kies dan voor onze cafetaria On Tour. Met onze luxe frietwagen bakken we de lekkerste frietjes en snacks voor al je gasten en genodigden. En dat ook nog eens voor een vooraf afgesproken prijs. Voordat we On Tour gaan met onze cafetaria spreken we namelijk een prijs met je af. Deze prijs is inclusief reiskosten, maar wel afhankelijk van het menu waar je voor kiest. Je kunt namelijk kiezen voor een standaard menu of een uitgebreid menu. Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Cafetaria On Tour

Prijzen & mogelijkheden

Je kunt ons inhuren voor al je feesten en partijen. Wanneer je kiest voor onze frietwagen bieden we je de mogelijkheid om te kiezen uit een standaard- of een uitgebreid menu. De reiskosten en baktijd zijn altijd in overleg. Wil je meer weten? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

PRIJZEN
FRIET
SNACKS

Sauzen bestaan uit:
mayonaise / curry / ketchup / mosterd

PRIJZEN
FRIET
SNACKS

Sauzen bestaan uit:
mayonaise / curry / ketchup / mosterd

Voor verdere vragen en toelichtingen kun je contact met ons opnemen!